Cornel Brişcaru közvitára bocsátotta választási programját

Az első polgármesterjelölt, aki közzétette választási programját a városvezetésre vonatkozóan, nem más mint a Szociál-Liberális Szövetség (USL) jelöltje, Cornel Brişcaru.

A közpénzek elköltésének teljes átláthatósága, az élelmiszerek árának csökkentése a közvetítők kizárása által, többszintes parkolóházak és módosítások a tömegközlekedésben, a távfűtésrendszer visszaszolgáltatása a Helyi Tanácsnak, lakások, óvodák és napközik, valamint a FCM futballcsapat megerősítése csak néhány azon tervek közül, amelyek megvalósításra várnak, ha Cornel Brişcaru lesz Marosvásárhely polgármestere.

„Négy jutalékmentes évre vállalkozom” – állítja Brişcaru a választási programjában, amelyet teljes egészében a politikus személyes blogján tanulmányozhatnak.

Dorin Florea, jelenlegi városfő vetélytársai a 2012-es helyhatósági választásokon Benedek Imre vagy Smaranda Enache lesznek, a Polgári Koalíció részéről, és Vass Levente az RMDSZ részéről, személyiségek akik máig egyelőre csak szándékukat fejezték ki a megmérettetésben való részvételben.

Fotó: citynews.ro

Share this post

PinIt
scroll to top