Csereprogram az orvostanhallgatók számára

A marosvásárhelyi Orvosi és Gyógyszerészeti Egyetem hallgatói ettől a héttől kezdődően iratkozhatnak be a TransMed országos csereprogramjába, amely segítségével szakmai tapasztalataikat bővíthetik Románia több egyetemi központjában.

A csereprogram egy hétre szól, ezidő alatt pedig a hallgatók részt vehetnek a házigazda-egyetem által biztosított előadásokon és gyakorlati órákon, a helyi egyetemistákkal együtt.

A tavaszi csere-időszak március 28. és április 3. között zajlik majd, a benevező hallgatók pedig Bukarest, Galaţi, Jászvásár, Craiova, Kolozsvár, Temesvár, Nagyvárad, Szeben és Chişinău egyetemi központok közül választhatnak.

A jelentkezési dossziénak többek között tartalmaznia kell egy igazolást a Dékáni Hivatalból, amelyen szerepel a tavalyi tanulmányi átlag, ugyanakkor igazolásokat a SMURD-tól, amennyiben az illető hallgató ügyeletes volt,  valamint kongresszusokról és tudományos rendezvényeken szerzett okiratokat is. A benevezési díj 10 lej.

Jelentkezni Zolog Dannál, az Orvosi és Gyógyszerészeti Egyetem Hallgatóinak Ligája – Belső Kapcsolatok osztályának alelnökénél lehet, illetve a 0743 081 364-es telefonszámon.

RSS Feed Beágyazás

Legfrissebb hírek

    Share this post

    PinIt
    scroll to top