December 13-án karácsonyi adománygyűjtés árvák és hátrányos helyzetű családok részére!

2017. december 13-án, szerdán a Marosvásárhelyi Infó és lelkes segítők jótékonysági adománygyűjtést szerveznek a Szent Erzsébet Egyesület és Pál atya gondozásában lévő árva és félárva gyermekek, valamint rászoruló családok megsegítésére. Az adománygyűjtés helyszíne a marosvásárhelyi Deus Providebit házban lévő Efendi kantin (egykori Sapientia kantin).

Mint ahogy az elmúlt években is, idén már ötödik alkalommal szeretnénk segíteni a Szent Erzsébet Egyesületnek, amely 40 árva gyermeknek biztosít otthont és ellátást, idén is, akárcsak tavaly kiszélesítjük a segítségnyújtást, több rászoruló család is kap majd az összegyűlt adományból. Ezért arra kérünk mindenkit, hogy fogjunk össze és tegyük szebbé a nélkülöző gyerekek és felnőttek karácsonyát. Elsősorban élelmiszercsomagokat várunk az adományozók részéről, amelyet még aznap eljuttatunk a Szent Erzsébet Egyesülethez, és a családokhoz.

Az adományba bármilyen alapvető élelmiszert (cukor, liszt, olaj, burgonya, rizs, befőttek, zakuszka, gyümölcsök, stb.) tehettek, de akár pénzzel is támogathatjátok őket. Már azzal is segítesz, ha egy kiló lisztet eljuttatsz a rászorulóknak.

A gyűjtési akció december 13-án lesz, 16:00 és 20:00 óra között.

Helyszín: Deus Providebit ház (Katolikus Plébánia bejárata), Efendi kantin (volt Sapientia kantin).

Gyere el te is, hozd magaddal adományodat, hogy közösen tegyük szebbé a gyerekek és a családok karácsonyát.

Üdvözlettel és köszönettel a Szervezők!

Share this post

PinIt
scroll to top