Digitálisan is naprakész a TABULA

A Tabula Felnőttképző Központ felújított honlappal jelentkezik: www.atab.ro weboldalon. A megváltozott arculat, felhasználóbarát, könnyen kezelhető és összességében naprakész információkkal várunk minden kedves leendő vagy volt hallgatónkat.

Mi az újdonság?

Az új arculaton kivül a hallgatók bejelentkeznek az általuk kiválasztott szakképzésre (vagy tréningre) és időben értesülnek a további lépésekről. Fontos, hogy a weboldalon is folyamotosan aktualizálva vannak a képzések kezdési időpontjai, a záróvizsgák időpontjai, valamint további tevékenységünk.

Internetes honlapunk, interaktív felületet biztosít hallgatóinknak, ami egyrészt az oktatást támogató segédanyagok, jegyzetek és további információk gyűjtőhelye, másrészt a folyamatos kapcsolattartás eszköze. A hallgatók on-line tartják a kapcsolatot úgy a tanárokkal, mint a Tabula irodai munkatársaival, a hallgatói felületen követik az eddigi elért eredményeiket, jegyzeteiket.

A honlapon megtekinthető a szakképzések és tréningek teljes listája, itt megtalál mindent, nagy cégek munkatarsainak szoló képzéstől, idős személyeket célzó képzésig. Kérje ingyenes tájékoztatónkat a képzésekről melyet házhoz küldünk.

Külön menűpontban ismertetjük a fejlesztési programjaink keretében elért eredményeinket és további tevékenységeinket.

Tetszik, amit lát és szeretne bekapcsolódni? Küldjön nekünk egy üzenetet, mi nyitottak vagyunk az új ötletek iránt.

Ön képző és úgy gondolja, hogy az együttműködés nagyszerű lenne? Küldje el nekünk kérelmét, kattintva a „Csatlakozzon hozzánk, mint képző” menüpontra.

Az új weboldal célja, hogy közösen jobb eredményeket érjünk el.

Share this post

PinIt
scroll to top