Díjat kapott Dancs Annamari Magyarországon

Megtartotta a 2011/2012-es évad záróeseményét a Budapesti Operettszínház, amelyen a következő évad bemutatóinak beharangozói mellett első ízben kiosztották a Csillag díjakat, amelyek az Operettszínház és a Blikk közönségdíjai.

– Az Operettszínház következő évada a Csillagok éve elnevezést kapta, hiszen a premierek szerzői, a művek értéke és a társulat művészei egyaránt rászolgáltak a csillag minősítésre. Bármelyik szerepkört vizsgáljuk, a primadonnáét, a bonvivánét, a szubrettét, mindegyikben két-három, sőt négy fiatal tehetségre oszthatunk egy-egy feladatot, így lesz ez az évad első premierjén is – mondta az Operettszínház igazgatója, Kerényi Miklós Gábor.

Ezt követően Kerényi Miklós Gábor – KEROŸ és Tóth Béla Endre, a Blikk főszerkesztő-helyettese átadták a Csillag díjakat. A Blikk-olvasók szavazati szerint a 2011/2012-es évadbeli teljesítményük alapján elismerésben részesült:

– Bordás Barbara (Az Évad operett színésznője),
– Peller Károly (Az Évad Operett színésze),
– Vágó Zsuzsi (Az Évad musical színésznője),
– Feke Pál (Az Évad musical színésze),
– Dancs Annamari (Az Évad felfedezettje),
– Dolhai Attila (Évad-díj).

Részlet a Marica Grófnő c. operettből: Vadász Dániel, Dancs Annamari, Kerényi Miklós Máté és Bordás Barbara

Egyáltalán nem számítottam arra, hogy én kapom ezt a elismerést – meséli Annamari- , az esélytelenek nyugalmával mentem el a díjkiosztóra. Mikor kimondták a nevem, nagyon meglepődtem, remegni kezdtem, de őszintén szólva nagyon jó érzés, hogy itt Magyarországon is egyre több rajongóm van, egyre többen ismernek meg a színházi szerepeimnek, előadásaimnak köszönhetően. Még egyszer köszönöm mindenkinek a támogatást, a szavazatokat! Pont két éve annak, hogy a direktor úr meghallgatott és leszerződtetett a Csárdáskirálynő Stázijára. Nagyon sokat tanultam az elmúlt időszakban és tudom, hogy még nagyon sokat kell dolgozzak és csiszolódjak , de úgy tűnik, hogy sok szép és izgalmas feladat vár még rám a következő évadban is.

Az erdélyi énekesnő nyara így sem lesz unalmas, annak ellenére, hogy az évadnak vége, van feladata bőven. Nemsokára Szabó Ádámmal közösen hallhatunk tőle dalt, de a Székely Vágtán is fellép, amelyet élőben közvetít a Duna TV.

Share this post

PinIt
scroll to top