Díjmentes képzések – uniós támogatással Marosvásárhelyen

A Hargita megyei Kereskedelmi, Mezőgazdasági és Iparkamara Marosvásárhelyen indítja útnak az Európai Unió által finanszírozott, ingyenes képzéssorozatát. A tréningeken való részvétel egyedüli feltétele csupán a végzettség.

A „Készséges és eredményes menedzserek és alkalmazottak” elnevezésű projekt azon személyeknek szól, akik hivatásosakká szeretnének válni a szervezés, kommunikáció, marketing és a népszerűsítés területén.

A startot a szakképzésekben egy szimpózium adja majd. A „Helyi lehetőségek jelentik az esélyt a sikeredhez” jelmondat alatt a résztvevők több hasznos információval gazdagodhatnak azzal a szakterülettel kapcsolatban, amelyben épp dolgoznak.

A képzések – a vézettség függvényében – két kategóriában sorolhatók. Középfokú, illetve felsőfokú végzettséggel rendelkezők számára külön-külön indulnak díjmentes tréningek. Például a szakma-alakító kategóriába csak a középfokú végzettséggel rendelkezők iratkozhatnak. Őket a marketing, kommunikáció, környezet és a tartós fejlesztések témakörökbe avatják be a szakemberek. De szó eshet a vállalkozás hatékonyságáról is, a piachoz való alkalmazkodás szemszögéből.

Az egyetemet végzettek számára több képzési lehetőség is adatik: ők a stratégiai menedzsment, illetve a krízismenedzsment, jog, ITT marketing és eljárásai, finanszírozási lehetőségek, valamint a vállalati kultúra témakörök közül választhatnak.

Share this post

PinIt
scroll to top