Dr. Vekerdy Tamás előadása jövő héten Marosvásárhelyen!

vekerdy_marosvasarhelyenA népszerű Nyitott Akadémia sorozat keretében sokak kérésére két év után ismét Marosvásárhelyre látogat a legismertebb, legkedveltebb magyar gyermekpszichológus, Dr. Vekerdy Tamás. A szakember 2011-es előadását zsúfolt teltház és óriási taps fogadta, számos érdeklődő nem is fért már be a terembe – így most azok is pótolhatják a lemaradást, akik akkor kényszerűen lemaradtak róla. (Igaz, idén is érdemes igyekezni a jegyvásárlással, hiszen a Kultúrpalota foglaltsága miatt a Maros Együttes kisebb befogadó terű előadótermében találkozhatunk sokak kedvencével, ezért a létszám korlátozott.)

Dr. Vekerdy Tamás május 25-én azoknak is sok újdonságot tartogat, akik tavalyelőtt már meghallgatták őt, hiszen ezúttal vadonatúj témával érkezik. Visszatalálunk egymáshoz? Konfliktusok és megoldások a szülő-gyermek kapcsolatban – szól az előadás címe, amely részben a fejlődéssel járó, természetes, ám megfelelő szülői reakciót igénylő nehézségeket tekinti át kisgyermekkortól a kamaszkorig, részben pedig a mélyebb, aggasztóbb problémákra utaló jelenségeket.

Dr. Vekerdy Tamás neve mára fogalommá vált: remek könyvein generációk nőttek fel, önálló rovata pedig mind a mai napig óriási népszerűségnek örvend a Nők Lapjában. Nagy tudású, végtelenül humánus szakember, akinek előadásai még nagyobb élményt jelentenek, mint írásai, hiszen egyéni stílusával, bölcs, gyakorlatias tanácsaival és fergeteges humorával mindig meghódítja a közönséget. Az interaktivitás híve: bőven hagy időt arra is, hogy a hallgatók kérdezhessenek tőle, beszélgethessenek vele, így konkrét, személyes problémánkra is véleményt, megoldási javaslatot kérhetünk tőle – érdemes élni a ritka lehetőséggel!

Estje nemcsak szülőknek és pedagógusoknak ajánlott (persze nekik különösen), de mindenkinek, aki érdeklődik a lélek dolgai, az emberi kapcsolatok iránt, és szívesen eltöltene egy emlékezetes estét a magyar pszichológia egyik kimagasló egyéniségével. Érdemes – az azonos témájú, élvezetes előadást Magyarország számos nagyvárosában vastapssal köszönte meg a közönség.

A Nyitott Akadémia helyszínen felállított standján számos pszichológiai témájú újdonság mellett kedvezményes áron meg lehet vásárolni Dr. Vekerdy Tamás könyveit is, melyeket a szerző kérésre szívesen dedikál is.

A május 25-i előadásra jegyek elővételben kaphatók a Kulcslyuk Könyvesboltban, a Kossuth utca 5. alatt.

dr. Kádár Annamária

Share this post

PinIt
scroll to top