Dumaszínház Marosvásárhelyen

Erdélybe is ellátogatnak a Dumaszínház sztárjai a Marketingiskola.ro és a Dumaszínház szervezésében. A humoristák első előadása Marosvásárhelyen lesz, ezt követi a székelyudvarhelyi állomás.

A marosvásárhelyi fellépésre a Szomszédnéi Produkciós Iroda és Aranyosi Péter látogat el, az eseményre május 5. kerül sor, a Nemzeti Színház nagytermében, 19 órától, írja a Kakukk.ro portál.

Aranyosi Péter  az Esti Showder dizájncenter felelőse, a Rádiókabaré munkatársa, közönségszervező, stratégiai játékfüggő, miskolci származású, de Wekerle-telepi lakos. Hajtott már végre ejtőernyős ugrást és több éve küzd a garázsára kiszabott építési bírság ügyében.

A Szomszédnéi Produkciós Irodát Erdélyben már senkinek nem kell bemutatni, Bálint Ferenc és  Tóth Szabolcs közel 300 fellépésen van túl, az Esti Showder kapcsán Magyarországon is nagy népszerűségre tettek szert, nemrég az OTP reklámjában is szerepet kaptak.

A marosvásárhelyi előadásra a Kultúrpalota jegyirodájában és az előadás előtt a helyszínen lehet jegyet váltani, egy jegy ára 25 lej.

A Dumaszínház nem áll meg Marosvásárhelyen, május 6. Székelyudvarhelyen tartanak előadást.

Dumaszínház Marosvásárhelyen
2011. május 5. · 19:00 – 21:00
Marosvásárhely, Nemzeti Színház nagyterme, 19 órától

Share this post

PinIt
scroll to top