Egészségügyi asszisztenseket alkalmaznak a megye kórházai

Meghatározott időre, több egészségügyi asszisztenst alkalmaz a Megyei Klinikai Kórház és a Megyei Sürgősségi Kórház. A felszabaduló helyek száma összesen 10, amelyeket szakképzett ápolók foglalhatnak el októbertől.

Az egészségügyi intézmények ezen a héten már meghirdették a betöltendő állásokat. A jelentkezési dossziék és kérvények benyújtására a jövő hónapban kerül sor.

A Megyei Klinikai Kórháznál egy általános egészségügyi asszisztenst keresnek a sebészeti osztályra, valamint két hasonló végzettséggel rendelkező személyt az intenzív osztályra. A dossziék leadási határideje szeptember 22. Az eredmények kifüggesztésére a fenti dátumtól számított három napon belül kerül sor. A jelentkezőket „átment” vagy „elutasított” minősítésekkel illetik majd, feltüntetve a dosszié elutasításának okait is.

Ezt követően, a kiválasztott személyeket két próbatételnek vetik alá: egyrészt az október 3.-án zajló írásbeli vizsgának, másrészt pedig az október 6.-án megszervezendő szóbeli felmérésnek.

A Megyei Sürgősségi Kórházban is több állás szabadul fel: egy általános egészségügyi asszisztenst keresnek a szájsebészeti osztályra, hármat az intenzív osztályra, és szintén hármat a szívsebészeti osztályra. Továbbá, a szájsebészetre takarítónőt is alkalmaznak.

A jelentkezők kiválasztásának módszere annyiban tér el a Megyei Klinikai Kórház módszereitől, hogy a pályázóknak pszichológiai vizsgán is részt kell venniük, amelyet október 3.-án tartanak. Ugyanakkor, az írásbelire október 7.-én, míg a szóbelire október 9.-én kerül sor.

A beiratkozási feltételek egyébként megegyeznek a Megyei Klinikai Kórház követelményeivel, a dossziékat pedig a titkárságnál kell leadni.

Share this post

PinIt
scroll to top