Egy hét múlva kezdődik a Nyárádmenti Gézengúzok nevű fesztivál

Egy hét múlva, azaz július 27-29. között ismét gyerekzsivajtól lesz hangos Nyárádszentlászló.

A Nyárádszeredai önkormányzat és a Gézengúzok gyerekfesztivál csapatának szervezésében kerül sor az első Nyárádmenti Gézengúzok nevet viselő fesztiválra. A Nyárádmenti Fesztivál keretében számos izgalmas rendezvényre kerül sor, a gyerekfesztivál azonban kiemelten a fiatalabb korosztályt, azaz 0-12 éves gyerekeket és szüleiket szólítja meg, idén már második alkalommal.

A Nyárádmenti Gézengúzok programja szinte mindenben megegyezik a Gézengúzok Gyerekfesztiváléval, így aki július elején nem tudott részt venni, most bepótolhatja a lemaradást. Ismét lesznek gyerekkoncertek, ezúttal az Eszterlánc mesezenekar és a Mesehetes lép fel. De nem marad el a körhintázás sem, a gyerekek ismét kipróbálhatják az elektromos autót, próbára tehetik magukat az ügyességi játékoknál, fizikai és kémiai kísérleteket végezhetnek a Tudományok Házában, néptáncolhatnak és tíznél is több kézműves foglalkozás során költhetik el a megszerzett petákokat.

A szülők sem fognak unatkozni, hiszen számos előadáson vehetnek részt a Védem térben, esténként pedig táncház, népdaléneklés lesz.

Jegyeket a Nyárádmente Kistérségi Társulás irodájában Nyárádszeredában, a Bocskai tér 45. szám alatti irodában lehet vásárolni. Érdeklődni, jegyeket foglalni a 0745-098766-os telefonszámon lehet.

Share this post

PinIt
scroll to top