Egyiptomi repülőjárattal bővül a marosvásárhelyi repülőtér kínálata

Egyiptomi repülőjárat indul a Marosvásárhelyi Transylvania Repülőtérről a 2019. évi nyári szezonban.

Az utazásszervező Amara Tour és a Transylvania Repülőtér közreműködésének eredményeként Hurghada lesz a célállomása annak a charter járatnak, ami a következő évben a szabadságukat Egyiptomban tölteni kívánó turistákat célozza meg.

Ezek a járatok heti rendszerességgel fognak indulni, minden szerdán 2019.06.05 és 2019.09.25. között. A 175 férőhelyes Airbus A320-okat az Al Masria Universal Airlines légitársaság fogja biztosítani. Kedvezményes jegyek Early Booking rendszerben már megtalálhatóak az országos partner ügynökségeknél. Egy utazási csomag 399 eurótól kezdődik, 7 nap szállást és étkezést, repülőjegyet, közvetlen Marosvásárhely – Hurghada utazást, repülőtér és hotel között transzfert valamint a visszautat foglalja magába.

Jelenleg öt ország hat városába lehet jegyet váltani a marosvásárhelyi repülőtérről induló járatokra. A repülőtér vezetősége prioritásként kezeli az új menetrendszerinti és charter járatok indítását, hiszen az elsődleges cél az, hogy az utasok gyorsan és minél kényelmesebben jussanak el a lehető leginkább releváns célállomásokra. Ennek érdekében több légitársasággal is folyamatos tárgyalások zajlanak.

Share this post

PinIt
scroll to top