Electro stílust ölt a Tündér Ilona völgy

Augusztus 4. és 7. között kerül megszervezésre a „Get Out!” elnevezésű, electro stílusú zenén és szabadtéri szórakozáson alapuló rendezvény, immár harmadszorra Maros megyében, a Jobbágyfalva melletti Tündér Ilona kempingezőnél.

A szabadtéri zenei fesztivál célja, hogy kimozdítsa a fiatalokat a számítógépek elől, és bebizonyítsa, hogy a friss levegőn is lehet jól mulatni!

Iszlai Attila, a „Get Out!” fesztivál főszervezője úgy nyilatkozott, a rendezvény idén sem zökken ki a megszokott kerékvágásból: minőségi elektronikus zenét, rendkívüli zenei show-kat és intim hangulatot biztosít a pihenni és szórakozni vágyóknak. Továbbá, lehetőséget ad az érkezőknek a sátrazásra, és egy kellemes hétvége eltöltésére is.

A három nap alatt számtalan DJ-meghívott mutatja meg zenei tudását, pörgetve a lemezeket: Gojira, Chris.Su, Dan Bazix, Sauce, Meelox, Rapala, Mad Liquid és Psyon, közülük különösen Gojirát várják a rajongók, akit egyébként a hazai electro-partik alapembereként tartanak számon.

Egy teljes bérlet a „Get Out!” fesztiválra 55 lejbe kerül, egy hétvégi bérlet pedig 45 lejbe. A napi jegy pedig – a mai vagy a holnapi, azaz szombati koncertekre – 25 lej ellenében váltható.

Fotó: www.tunderilona.ro

Share this post

PinIt
scroll to top