Eltűnt a sorompó a Víkend elől

Kiiktatták a sorompót a Víkend telep Kárpátok sétánya felőli bejáratánál. A körforgalom után nem messze elhelyezett sorompó a Marosszentgyörgy irányába, valamint a Sörpatikához tartó autók forgalmát is szabályozta, visszatéréskor díjjal illetve azok sofőrjeit is.

sorompo-vikendOlimpiu Sabău Pop, szociál-demokrata (PSD) tanácsos úgy nyilatkozott, múlt héten állapította meg, hogy a sorompót eltávolították. „Talán sikerülni fog lépésről lépésre felszámolni a szerződést, valamint tisztázni és átvenni a város valamennyi, díjas vagy anélküli parkolóhelyének a kezelését, és a Helyi Tanács fennhatósága alá helyezni.” – fogalmazott a képviselő.

A tanácsos ugyanakkor köszönetet mondott az önkormányzati képviselőknek, hogy meghozták e döntést, és tekintettel voltak a javaslatára.

A sorompót a PSD helyi tanácsosainak kérésére távolították el a közparkolással megbízott cég képviselői, miután a politikusok ellenőrzést tartottak a helyszínen, és átnézték az egyezménybe foglaltakat. A megfigyelések során a tanácsosok több rendellenességre bukkantak, ezért arra kérték az önkormányzatot, érvénytelenítse a szerződést, amely veszteséges a város számára.

Forrás: citynews.ro

Share this post

PinIt
scroll to top