Erdőszentgyörgyi Napok 2011: Zoltán Erika, Piramis

Augusztus 6–7. között szervezik meg második alkalommal az Erdőszentgyörgyi Városnapokat.

Augusztus 6-án Bözödön kerül sor egy újabb testvértelepülési megállapodás aláírására Bözöd és a magyarországi Inke község között. Erdőszentgyörgyön 16 órai kezdettel kulturális programok várják az érdeklődőket a nagy futballpályán felállított színpadon.

Fellépnek az erdőszentgyörgyi 100Fonat néptáncosai, a mezőkövesdi (Magyarország) színjátszók és helyi moderntánc-csoportok. Ezt követően Zoltán Erika, a szebeni RIFF zenekar, az erdőszentgyörgyi BeatJoc Beatbox lép színpadra, az estét a budapesti Ismeretlen ismerősök és a szegedi Fade Out (gyulakutai és marosvásárhelyi származású zenészek) koncertjei zárják.

Vasárnap a futballpályán 10 órakor veszi kezdetét a III. alkalommal megrendezésre kerülő Testvériség Kupa, amelyen Erdőszentgyörgy testvértelepüléseinek futballistái mérkőznek meg az erdőszentgyörgyi csapatokkal. A délutáni program ismét kulturális műsorral folytatódik, fellép a KID RIDERS zenekar. 17 órakor veszi kezdetét a bográcsgulyás-főzés, majd 18 órakor látványos íjászbemutatóra kerül sor.

A vasárnapi koncertsorozat fénypontja a Piramis együttes lesz, előtte azonban Joshua, valamint az erdőszentgyörgyiekből és udvarhelyiekből álló Cold Taste zenekar lép színpadra. A Piramis előtt a szászrégeni Titan zenekar szórakoztat.

A városnapok tűzijátékkal zárulnak.

Forrás: Népújság

Share this post

PinIt
scroll to top