Félsziget 2011: Kasabian és Within Temptation a fesztiválon!

A Tuborg Green Fest Félsziget idei felhozatalára nem nagyon panaszkodhatnak a rockerek. A gitárzenék legkülönfélébb válfajainak sztárjai fordulnak meg idén a fesztiválunkon, a felsorolást pedig két igazi nagyágyú bejelentésével kezdjük.

Pénteken, augusztus 26-án a legrangosabb brit zenei magazin, a Q által a világ legjobb zenekarának kikiáltott Kasabian lesz a nap főattrakciója. Az olyan daloknak köszönhetően, mint az Empire vagy a Vlad the Impaler az indie rock elsőszámú zenekarának számító, az elektronikától sem idegenkedő Kasabiannak ez az egyetlen bejelentett kelet-európai fellépése idén, a Tuborg Green Fest Félszigetes koncertjük pedig attól lesz különösen izgalmas, hogy napokkal később már boltokba kerül vadiúj lemezük, a Velociraptor!, amelyről az erdélyi közönség az elsők közt hallhat élőben dalokat.

A fesztivál utolsó napján, augusztus 28-án a legnépszerűbb holland zenei exporttermék, a Within Temptation zenekar rajongói fogják elözönleni a Tuborg Green Fest Félszigetet. Az elegancia, a melodrámát és a grandiózus szimfonikus hangzás nagymesterei legújabb, The Unforgiving című lemezükkel jönnek fesztiválunkra, amelynek résztvevői elsőként ismerkedhetnek meg a meglehetősen nagy stílusváltást hozó albummal: a marosvásárhelyi fellépés mindössze az ötödik Hollandián kívüli idei koncertje lesz a WT-nek!

Share this post

PinIt
scroll to top