Felújítják a Megyei Kórház parkolóját

Miután romhalmazzá pusztult és szinte már használhatatlanná vált a Megyei Sürgősségi Kórház parkolója, a hatóságok úgy döntöttek, ideje kézbe venni az ügyet, és rehabilitálni a területet.

A Megyei Tanács technikai osztályának képviselői látogatást tettek a helyszínre, majd úgy határoztak, a parkolót a Megyei Tanács fennhatósága alá helyezik a kórház közigazgatása alól. Ennek eredményeképpen, elkészíthető lesz a megvalósíthatósági tanulmány, amelynek alapján korszerűsíthetik a gépkocsiparkolót.

A tanácsosok körében felmerült az az ötlet is, hogy a térségben többszintes parkolóházat építsenek, amelynek egy vagy két szintje a föld alá kerüljön. A költségek azonban óriásiak lennének. Ezért, a terv kivitelezéséhez szükséges lenne a köz- és magánszféra összefogása. Komolyabban viszont még nem tárgyaltak erről.

Amíg megszületik a végső döntés, illetve elképzelés a kórház parkolója felől, azt tanácsolják a sofőröknek, legyenek szemfülesek, hol hagyják az autóikat, mivel a Salubriserv és a rendőrség begyűjti a tilosban parkolók járgányát a helyszínről!

Share this post

PinIt
scroll to top