Fergeteges X-Faktor buli Marosvásárhelyen

Ismét megtelt a marosvásárhelyi Sportcsarnok. Kedden, 2012. február 28-én, este 19 órától az magyarországi tehetségkutató, az X-Faktor énekesei újabb fergeteges koncerttel kedveskedtek rajongóiknak, az erdélyi turné keretén belül.

A tavalyihoz hasonlóan, az idéni rendezvényen a 2011-es műsor sztárjai csillogtatták meg hangjaikat és tehetségüket a marosvásárhelyi színpadon. A koncertet az X-Faktor 2011-es győztese, Kocsis Tibor nyitotta és zárta.

Az év legjobb férfihangját az év legjobb női hangja követte, azaz Muri Enikő, aki több produkcióval is bebizonyította, nem véletlenül kapott helyet az X-Faktor döntőjében. Majd sorjában mind felléptek a nagyra becsült énekesek és csapatok: Kováts Vera, Tarány Tamás, Lil C, az Apollo23 és a Rocktenors.

Nézd meg a koncerten készült képeket!

Valamennyi rajongó kedvence azonban mégis Baricz Gergő volt, aki mint ismert, „közénk való”, és aki ezúttal is megdobogtatta a magyarok szívét, ugyanakkor elénekelte Kováts Verával a közös duettet is, amelyet az X-Faktor műsorából már ismerhettünk.

Még több kép ITT.

Gergő a koncert előtti sajtótájékoztatón elmondta, még keresi a stílusát, de már van pár dal, amelyet kiválasztott magának. Gergő többek között az is elmondta, Keresztes Ildikóval nagyon hamar leküzdték az akadályokat, lévén, hogy Ildikó is erdélyi származású, könnyebb volt megtalálni a közös hangot.

Nézd meg a koncerten készült videókat!

Kováts Vera nagyon várta már az erdélyi turnét, de többen elmondták, most utaztak először repülővel, ez külön izgalmas volt számukra. A Rocktenors egy videó blogot indított, Lil C, aki minden lányból képes volt kihozni egy sikolyt, saját tánciskolát nyitott, Kocsis Tibi és Muri Enikő már jelentkezett saját dalával, Tarány Tamás saját csapatot alakított, az Apollo23 még keresi a stílusát, de hamarosan meg fog jelenni első daluk.

A show alatt dalpremierre is sor került. Kocsis Tibor ugyanis elsőként a marosvásárhelyi közönségnek adta elő új dalát, a nyertes tehetség szavaival élve ez volt az első nyilvános dalbemutató „koncertközönség előtt”. (A dal egyébként már elhangzott egy Való világ 5 fináléjának ünnepi gálaműsorán.)

Nézd meg a koncerten készült videókat!

Share this post

PinIt
scroll to top