fiERD Tábor: a Nevergreen és a Pokolgép is fellép

Három különböző színpaddal és megnövekedett táborterülettel várja az érdeklődőket idén a 4. fiERD Tábor. A Fiatalok Erdélyét (fiERD) egyesület által szervezett fesztivál augusztus 2-5. között tartják, a Maros megyei Bözödi-tó partján.

A nagyszínpad idén a Rockstage nevet viseli, koncertezni fog rajta a Nevergreen, a Pokolgép és a Leander is. A Queen Unplugged Project Queen-dalok játszik majd ott A 4. fiERD Tábor rockszínpadának igazi különlegessége lesze, hogy fellép a magyarországi X-Faktor tehetségkutatóból ismert Rocktenors.

A nagyszínpad mellett kap helyet a táborban a Lecsó és Művészsátor, amely igazi zenei kavalkádot ígér. Fellép majd itt a csíkszeredai Open Stage, a gyergyószentmiklósi Damned, amelynek tagjai népdalokat adnak elő metálos feldolgozásban, illetve a marosvásárhelyi Tiberius Kvartett is. Esténként táncház is lesz.

A Colosseum tent az elektronikus zene kedvelőinek kínál szórakozást, számos népszerű lemezlovas szolgáltatja majd ott a zenét. A Colosseum tentben ugyanakkor silent partit is tartanak majd.

A fesztiválra a 4 napos bérletet július 15-ig kedvezményesen 60 lejért lehet megvásárolni, július 15-től a fesztivál végéig 70 lej lesz majd. A napijegy kedvezményesen 30 lejbe kerül július 15-ig, majd a fesztivál végéig 35 lejt kell érte fizetni. Részletes információk a fesztivál honlapján.

Share this post

PinIt
scroll to top