Floreát polgármesterként akarják a marosvásárhelyiek

Dorin Florea, Marosvásárhely polgármestere a ma tartott sajtótájékoztatóján úgy nyilatkozott, a következő napokban hivatalosan is bejelenti, hogy szenátorjelöltként indul a parlamenti választásokon.

A városfő arról is beszámolt, hogy közvéleménykutatást végzett a jelöltetésével kapcsolatban. Ennek célja az volt, hogy felmérje, a szavazópolgárok akarják-e, hogy induljon az idei parlamenti választásokon vagy sem.

Florea a következő kérdést intézte a marosvásárhelyiekhez: „Mit gondol, miként szolgálhatná jobban az Ön érdekeit Dorin Florea úr?” A válaszadók 67 százaléka azt vallotta, hogy Floreának Marosvásárhelyen kell maradnia, míg a maradék 25 százalék úgy vélte, a jelenlegi városfő érdekes figurája lenne a Szenátusnak.

„Abban a helyzetben vagyok, hogy az elkövetkező napokban meghozom a végső döntésem. […] Egyáltalán nem könnyű döntenem. De ahogyan a Parlament jelenleg kinéz, a popénekesektől elkezdve az újságírókig, a társadalom szemetéig, nincs akivel tárgyalnod.” – véleményezett Florea.

Fotó: citynews.ro

Share this post

PinIt
scroll to top