Fogyatékosok álma válik valóra a MuresFly-on

A marosvásárhelyi Polgármesteri Hivatal, a MuresFly Repülősklub és a HIFA-Románia kezdeményezésére október 19-én a MuresFly által szervezett Repülő Fesztiválon (Marosvásárhely, Szabadság út 120. szám) lehetőség nyílik arra, hogy 2 fogyatékkal élő személy is repülhessen.

tandem

Van, akinek álom a repülés. És vannak, akiknek álmodni is tabu. Ez alkalommal azonban az álom valósággá válik, hiszen két fogyatékkal élő személy kipróbálhatja a repülés izgalmait és örömét. Esélyük a korlátok feszegetésére precedens értékű. Éppen emiatt azonban hatalmas jelzésértékkel bír. Hiszen a korlátok feszegetése üzenet a társadalomnak, hogy a fogyatékkal élő emberek képesek küzdeni, győzedelmeskedni, címkéiket, amiket a társadalom rájuk akasztott messzire hajítani és megmutatni, hogy a csillagos ég nem a határ.

Erre az alkalomra várják szeretettel az érdeklődőket, hiszen számukra ez a nap az álmok valóra válásának, a figyelemfelkeltés napja, ugyanis ez a két személy a HIFA-Parkért repül, ami egy gondozást nyújtó otthon lesz fogyatékkal élő emberek részére.

Az adományozók 2 EUR-val támogathatják ennek felépítését a következő (ÁFA mentes) SMS számon 8845. Az SMS szöveg tartalma: HIFA PARK. A HIFA PARK kampány a COSMOTE ROMÁNIA, ORANGE ROMÁNIA, VODAFONE ROMÁNIA segítségével jött létre.

RSS Feed Beágyazás

Legfrissebb hírek

    Share this post

    PinIt
    scroll to top