Forgalomban a Góbé kártya

Góbé kártyával népszerűsítik a marosvásárhelyi magyar vállalkozásokat. A kezdeményezéshez már 60 cég csatlakozott. Ebből a lakosok előnye az, hogy akár 50 százalékos árengedményt is kaphatnak a listán szereplő szolgáltatások vagy termékek megvásárlásakor.

Ebben a marosvásárhelyi boltban például hagyományos, kézműves termékeket lehet 10 százalékos kedvezménnyel vásárolni, ha van egy Góbé Cardunk. A kártya ingyenesen kapható annál a 60 helyi cégnél, amelyik bekapcsolódott a programba. Általában a visszatérő vásárlóknak adják ajándékba.

Molnár József kezdeményező, bolttulajdonos

„Azt szeretnénk, hogy a helyi vállalkozókat segítsük, és úgy segítsük, hogy kapjanak a kártyát használók is ezért valamit cserébe, tehát minden társult cégnél kedvezményben részesülnek, és helyben marad a pénz.”

A székelyruha, a ráncos csizma, a dísztárgyak és festett bútorok mellett számítógépeket, élelmiszereket, sőt szolgáltatásokat is kaphatnak előnyös áron a kártyatulajdonosok.

Magos Szilárd is bekapcsolódott a programba. Ő ügyvédi szolgáltatásokat nyújt kedvezményesen.

Magos Szilárd ügyvéd

„Számunkra, mint ügyvédi iroda, a kedvezmény 50 százalékos az ügyvédi tanácsadásból, ez mindenesetre egy jelentős kedvezményt jelent a többiekkel szemben. Szerintünk egy jó kezdeményezésnek bizonyult ez a Góbé Card, amit ezentúl is szeretnénk tovább fejleszteni.”

A Góbé Card beszerzéséről, vagy a programban résztvevő cégek listájáról a www.gobecard.info oldalon lehet olvasni. Telefonon pedig a 0365-882.458-as számon lehet érdeklődni.

A közösségi kártyát használva nem csak akciós ajánlatokat kaphatunk. A magyar kultúra megmaradását is támogathatjuk. A program kezdeményezői az így begyűlt összegek egy részét a keresdi Bethlen kastély restaurálására szánják. Jelenleg már 30 ezer kártya van forgalomban.

Forrás: Erdély TV, erdely.ma

Share this post

PinIt
scroll to top