Fotópályázat Marosvásárhelyen

A Marx József Fotóklub, valamint a Marosvásárhelyi Kulturális és Tudományegyetem közösen indít fotópályázatot, „Zöld Marosvásárhely” címmel. A versenyt a tevékenységük 60. évfordulója alkamából szervezik meg az intézmények képviselői.

A pályázatra bárki benevezhet, életkortól és foglalkozástól függetlenül. A résztvevők június 30-ig küldhetik még be a közelmúltban elkészített fényképeiket, a foto@tirgumures.ro címre.

A verseny célja, hogy a lakók szemszögéből mutassa be a városunkat, azt a környezetet, amelyben nap mint nap élünk. A beküldendő fényképeknek is ezt a témát kell megragadniuk, minél egyedibb és kreatívabb megközelítésben.

A jelentkezőknek meg kell adniuk személyes adataikat is a levélben, amelyben csatolják az általuk készített fényképeket. Egy pályázó legtöbb három fotót küldhet be, .jpg formátumban, a pályázó nevével megkeresztelve. Kinevezett zsűri fogja értékelni a beérkezett fényképeket, ennek alapján kerülnek ki a nyertesek is. A vetítésre és a díjkiosztóra a Művész Moziban kerül sor, július 3-án, 18 órától.

Forrás: citynews.ro

Share this post

PinIt
scroll to top