Fotópályázatot hirdet a Vásárhelyi Forgatag

vasarhelyi-forgatagA pályázat célja, hogy a sok tehetséges fotós ne csak otthon, családi és baráti körben mutassa meg színvonalas fényképeit, hanem legyen lehetősége bemutatkozni a nagyközönség előtt is. Továbbá a beküldött alkotásokon keresztül bemutatnák, miként látják Marosvásárhely szépségét, életét, különleges pillanatait. Az alkotások témájával és tartalmával kapcsolatosan nincsenek kikötések. A szervezők arra kíváncsiak, hogy mit és hogyan képzel, tervez a fotográfus, amikor azt hallja: Marosvásárhely pörgésben. Várják az egyedi és ötletes képeket.

Feltételek:

– Minden pályázó legfennebb három, bármely technikával készült, digitális formátumú képpel pályázhat.

– Pályázni kizárólag olyan fotókkal lehet, amelyeknek egyedüli és kizárólagos szerzője a pályázó, továbbá nem sértik más személyek személyiséghez fűződő jogait. Amennyiben a beadott fotók mégis más személyek szerzői vagy egyéb személyiséghez fűződő jogait megsértik, akkor az abból fakadó bármilyen igény tekintetében a pályázó teljes jogi felelősséggel tartozik és köteles a szervezőket mindennemű jogi igény érvényesítése alól mentesíteni.

– A pályázó hozzájárul, hogy a szervezők a fotókat a pályázattal és az annak kapcsán rendezett kiállítással összefüggő promóciós célú publikációkban, kiadványokban és híradásokban közzé tegyék, valamint, hogy időbeli korlát nélkül tárolhassák azokat.

RSS Feed Beágyazás

Legfrissebb hírek

  – A zsűri és a közönség által kiválasztott fotók a Vásárhelyi Forgatag ideje alatt kiállítás keretében bemutatásra kerülnek. A szervezők biztosítják, hogy a fotók esetleges kiállítása során a pályázó neve fel legyen tüntetve.

  – Két fődíjat osztanak ki, egyet a zsűri, egyet a közönség döntése alapján. Mindkét fődíjas 500 lejjel gazdagodik majd.

  Technikai követelmények:
  JPG/JPEG formátum, max. 5 MB.
  minimális méret 2592 x 1944 pixel (5 megapixel).
  Az említett feltételeknek nem megfelelő anyagokat nem fogadják el.

  Pályázati naptár:

  Beadás kezdete: 2013. június 1., 0 óra 1 perc
  Beadási határidő: 2013. július 11., 13 óra 59 perc
  A zsűrizés időpontja: 2013. július 14-27.
  Közönségszavazás: 2013. július 14-27.
  Ünnepélyes díjátadás és a kiállítás megnyitója: 2013. augusztus 28.

  A képeket június 1-től lehet majd feltölteni a Forgatag weboldalára.

  Share this post

  PinIt
  scroll to top