FRISSÍTVE: Hőlégballon Fesztivál 2011-ben is, Vármezőben

Immár hatodik alkalommal kerül megszervezésre a Maros megyei Vármezőben a Hőlégballon Fesztivál. A programból idén sem hiányozhat a hőlégballonnal való sétarepülés, liftezés és a jó hangulat sem.

A rendezvényt szeptember 23–25. között szervezik, a már megszokott területen. A hőlégballonok mellett, idén is igénybe lehet venni a deltaplánokkal – sportrepülőkkel, motoros sárkányrepülőkkel való repülést is. Este pedig a koncertek sem maradnak el.

FRISSÍTVE: A fellépők között ott lesz szombaton a Dreamers, Kijén Ilka és a Detox, vasárnap pedig az LKL zenekar, Cristina Bogdan és Dj Junior koncertezik – nyilatkozta a Marosvásárhelyi.infónak Kádár Levente, főszervező.

Tőle azt is megtudtuk, idén számos újdonság várja a helyszínre látogatókat. Ilyen például az eddig még sosem volt bungee-jumping vagy a Félszigetről ismert Sphere Ball – guruló labda. De lesz ugráló, csúszda, játszótér a gyerekeknek, és arcfestés is.

A teljes hétvégi programot itt lehet megtekinteni.

TIPP: A 2010-es hőlégballon fesztivál képekben

A szervezők arra kérik a hőlégballonnal repülni vágyókat, hogy szándékukat időben jelezzék, a 0743 030 608-as telefonszámon, vagy a vandorfogado@yahoo.com email-címen.

Share this post

PinIt
scroll to top