Golden Goddess 2013 tavaszi kollekció

Golden Goddess

Mindegyik nőnek kaméleonnak kellene lennie, aki lelkiállapotától függően változtatja külsejét. Kerüld a divatirányzatok teljes lemásolását, inspirálódj belőlük, és használd őket személyiségeddel megegyezően, személyre szabottan. Csak egy kevés képzelőerőre és sok bátorságra van szükséged ahhoz, hogy kilépj a névtelenségből.

A télről a tavaszra való áttérés fontos pillanat, mivel mindannyian valami újat szeretnénk, úgy a hajformázás, mint a smink és a manikűr területén, nem hatalmas változást, csupán egy hajszínárnyalat-váltást például. Ezért mi azt szeretnénk elérni, hogy különlegesnek, egyedinek érezzétek magatokat.

A díváknak minden esetben sikerül ötvözniük a kellemest a hasznossal, miközben hajkoronájukat csábításra használják. A nőiességet, a finom vonásokat vagy a kényelmet az egyszerű és laza hajviseletekkel emelhetitek ki. Ebben az időszakban választhatunk bohém frizurát, ami laza és könnyed fürtökből áll. A göndör tincseknek köszönhetően megőrizheti a haj légies jellegét, amely tökéletesen keretezi az arcot.

Golden Goddess2

Mi a göndör hajtincsek egyszerűsége mellett döntöttünk, attól függetlenül, hogy a haj vékony vagy vastag szálú, ritka, vagy sűrű, finom vagy durva, megfigyelhetitek, hogy a göndör jelleg rendkívüli érzetet ad, rendezett, fényes és dús hatást kelt. A göndör tincsek vonzóak és a viselet fontos kiegészítőjét képezik.

A sminket illetően, mivel ez az időszak elég nehezen kezelhető, a semleges, mégis meleg színeket javasoljuk, amelyek könnyedén kapcsolatot teremtenek a hűvös és a meleg idő között. A föld árnyalatai tökéletesek az évnek ebben az időszakában, figyelmünk az aranyra, a bézsre és a barnára irányul, mivel ezek könnyedén ragyogóvá teszik a tél idejére jellemző, sápadt arcot. A semleges színűre festett ajkak mindig jól mutatnak, ha a szemeket nagyon intenzíven hangsúlyozzuk. Egy másik szempont, amit figyelembe kell vennünk, és amelyet a sminkmesterek több idényen keresztül figyelmen kívül hagytak, a szem alsó szemhéján lévő szempillák, ezek kapcsán nehezen valósult meg, hogy ugyanolyan figyelmet szenteljenek kifestésükre, mint a felső pillákéra.

Biztonsággal mondható, hogy a körmeink névjegykártyaként szolgálnak, ezért nyilván nem feledkeztünk meg ezekről sem. És a szépségnek ezen a területén a semleges színek használatára esett a választásunk, főként az aranyra. Talán meglepő ebben a periódusban, a téli álom alvása idején, hogy a stylistok arra törekednek, hogy az élénk, de egyáltalán nem rikító színeket helyezik előtérbe. Bár az aranynak a kövekkel, gyöngyökkel és egyéb kiegészítőkkel való kombinációi „dramatikusak”, mégis képesek előtérbe helyezni Téged, ezért ne kerüld őket.

Golden Goddess3

Az ékszereket hasonlóképpen a természetes, ugyanolyan színárnyalattal rendelkező gyöngyök inspirálták. Ha ezeket az ékszereket viselitek, garantáltan magabiztosnak és szépnek fogjátok érezni magatokat. A színeknek köszönhetően melegség lengi körül , és eltérő hatást kelt majd. Bizalommal ajánljuk őket.

Betai Sandor L’Oreal Professionnel Ambasador

Share this post

PinIt
scroll to top