Gondok az infrastruktúra körül

A tegnapi, ugyanezzel a címmel ellátott cikkünk kiegészítéseként, újabb információkról értesültünk az Egyesülés negyedben kialakítandó körforgalom kapcsán.

A család, aki keresztbe tesz az önkormányzatnak az infrastruktúra kiépítésében, azzal indokolja rendíthetetlenségét, hogy a Polgármesteri Hivatal egyáltalán nem biztos abban, hogy mit is akar tenni a szóban forgó földterülettel. Egyrészt nem alkudozott velük senki a terület árával kapcsolatban, másrészt pedig (a világos tervrajz hiányában) nagy a gyanúja a családnak afelől, hogy az ő birtokukban lévő föld nem is a körforgalomnak, hanem a nemrég épült tömbházak parkolóinak létesítésére kell – nyilatkozott Csécs Jutka, a Gál család képviselője.

Az érintettek továbbra sem tágítanak álláspontjuktól. Nem adnak egy darabot sem a földjükből az önkormányzatnak, annak ellenére, hogy az a kisajátítással fenyegeti őket. Ügyvédet is fogadtak már, aki harcol majd a jogaikért, mert szerintük nem lehet csak úgy elvenni valaki tulajdonát, és kitessékelni a saját területéről, egyik percről a másikra – tette hozzá a képviselő.

Share this post

PinIt
scroll to top