Hat erdélyi városban lesz a TRACCS vendége Dr. Almási Kitti

November 2. és 7. között Erdélybe látogat dr. Almási Kitti klinikai szakpszichológus, korunk egyik legismertebb specialistájával a Magyarországon is nagy sikernek örvendő TRACCS című előadás-sorozat keretében találkozhatnak az érdeklődők.

November elején az Eventikum rendezvényszervező iroda jóvoltából Erdélybe látogat a magyar nyelvterület egyik legismertebb szakpszichológusa, megannyi könyv szerzője, számos rádióműsor, magazin és tévécsatorna rendszeres szakértője, dr. Almási Kitti. Az összesen 6 helyszínt számláló előadás-sorozat a Magyarországon már nagy sikernek örvendő TRACCS mintájára épül, ahol a meghívottak egy moderátor segítségével járják körül az olyan aktuális témákat, amelyek társadalmunkat és hétköznapjainkat egyaránt érinthetik. A beszélgető-estekre minden esetben 19:00 órától kerül sor.

A több helyszínen is már teltháznak örvendő előadásokra igencsak nagy az érdeklődés, így már sem Gyergyócsomafalván, sem Sepsiszentgyörgyön, sem pedig Székelyudvarhelyen nem kaphatóak jegyek. Akinek viszont elnyerte tetszését a TRACCS-os formátum, vagy éppen látta a nemrég szintén Erdélybe látogató Ördög Nóra és Nánási Pál estjét, annak még mindig van lehetősége arra, hogy most dr. Almási Kittivel is találkozzon! Hiszen, míg Marosvásárhelyen is már csak alig, addig Csíkszeredában és Kolozsváron még kaphatók jegyek a kötetlen beszélgető- estekre.

Az előadást követően minden városban lehetőség nyílik majd arra, hogy közös fotót készítsünk a népszerű pszichológussal, továbbá megvásárolható lesz A te döntésed című legújabb kötete is. Ugyanakkor a játékosabb kedvű olvasóknak most különleges lehetőséget is kínálnak a szervezők: az Eventikum Facebook oldalán indított nyereményjátékkal ugyanis, most dedikált példányt lehet nyerni az említett könyvből, cserébe pedig csak néhány apró kérést kell teljesíteni.

A TRACCS-os beszélgetéseket egyébként olyan közkedvelt és ismert személyek moderálják majd, mint Badics Petra, Máthé Kincső, Csatlos Tünde, Bagaméri-Vass Noémi, Szalay Zsuzsanna és Székely Blanka.

Az eseményekre a jegyek online vásárolhatók a www.eventikum.ro oldalon, ahol egyébként minden lényeges információ is megtalálható a rendezvényekkel kapcsolatosan. Az esetleges fennmaradó jegyeket a helyszínen értékesítik a szervezők.

Az előadásokra az alábbi városokban kerül sor:
Gyergyócsomafalva, 2022. november 2., szerda – 19:00
Borsos Miklós Művelődési Ház – teltház

Sepsiszentgyörgy, 2022. november 3., csütörtök – 19:00
Székely Mikó Kollégium konferenciaterme – teltház

Marosvásárhely, 2022. november 4., péntek – 19:00
Kultúrpalota – jegyek és információk: https://bit.ly/3zkrasW

Csíkszereda, 2022. november 5., szombat – 19:00
Szakszervezetek Művelődési Háza – jegyek és információk: https://bit.ly/3zmr2cl

Székelyudvarhely, 2022. november 6., vasárnap – 19:00
Tomcsa Sándor Színház – teltház

Kolozsvár, 2022. november 7., hétfő – 19:00
Diákművelődési Művelődési Ház – jegyek és információk: https://bit.ly/3sAxbOh

Share this post

PinIt
scroll to top