Hatalmas koncertet ígérnek az X-Faktor sztárjai

Igen zsúfolt az X-Faktor utolsó hat döntősének programja, alig akad idejük fellélegezni, hiszen szinte a hét minden napján koncerteznek, nem beszélve a hétvégekről, amikor akár három négy koncertet is leadnak egy este alatt.

Fülöp G. Imre, a Defender Produkciós Iroda igazgatója a Marosvásárhelyi.info oldalnak elmondta, már december óta szervezi az erdélyi koncertet, amely Erdélyben idén az első és egyben a legizgalmasabb magyar rendezvény lesz.

„Különleges koncertprogrammal érkezik a hat döntős, eddig ezt a showt még sehol nem mutatták be. Sepsiszentgyörgy, Kolozsvár és Marosvásárhely hamarosan átélheti az RTL Klub műsorából átjött hangulatot, hiszen különleges fénytechnika, effektek és lézershow is garantálni fogja a sikert”. – nyilatkozta Fülöp G. Imre.

A koncert mintegy két órát tart majd, az egykori versenyzők pedig duetteket, közös produkciókat és saját szerzeményeket hoznak Erdélybe.

Az érdeklődök a koncert helyszínein az énekesek CD-t is megvásárolhatják, de aki autogramot szeretne kedvencétől az is boldogan távozhat haza. Marosvásárhelyen a közönség a koncert napján a Promenada Mallban találkozhat a fellépőkkel.

RSS Feed Beágyazás

Legfrissebb hírek

  Fülöp G. Imre elmondta hatalmas az érdeklődés, Sepsiszentgyörgyön már elfogytak a jegyek, Marosvásárhelyen is már fogytán vannak, éppen ezért azt tanácsolja a kisgyerekes szülőknek, hagyják otthon gyerekeiket, éppen a nagy tömeg miatt.

  Az erdélyi turné nem zárul le itt, áprilisban ismét három helyszínnel bővül, akkor Szatmárnémeti (április 11.), Székelyudvarhely (április 12.) és Csíkszereda (április 13.) ad helyet az X-Faktor énekeseinek.

  Áprilisban Vastag Csabával, Janicsák Vecával, Király L. Norbival, a Non Stop-al, Shodeinde Dorkával és a Summer Sisters-el találkozhatnak az erdélyi rajongók. Sőt mi több a versenyzőket a tehetségkutató két mentor is elkíséri, Keresztes Ildikó és Nagy Feró személyében.

  Share this post

  PinIt
  scroll to top