Hová mehetünk a hétvégén?

Szórakozásból nem lesz hiány a hétvégén, ugyanis:

– ma este a segesvári Aristocrat Society Clubban „All Time Hits Party”-t szerveznek. Este 10 órai kezdettel pörgeti a lemezeket DJ Wish & Soul. A hajnalig tartó bulira ingyenes a belépés.

– szombaton, azaz holnap este az Avi-Cola Club is megnyitja kapuit. House, techno és tech-house ritmusokra partizhatnak a szórakozni vágyók a brassói Aleka, Vygo és a marosvásárhelyi Addo társaságában. A belépő 10 lejbe kerül.

– szintén szombaton Retro-est lesz a Jazz&Blues Clubban. Akik a ’80–’90-es évek zenéit kedvelik, este 10 órától ne hagyják ki a partit! A belépésért 5 lejt kell fizetni.

– vasárnap ugyancsak a Jazz&Blues Club várja mindazokat, akik egy kiadós bulival egybekötött koncerttel szeretnék zárni a hétvégét. Ezúttal a Téglagyári Megálló, valamint a MataHari zenekarok diktálják az ütemet, este 8-tól. A country, rock és blues dallamokkal tarkított műsorra 10 lejes jegyeket kell a helyszínen váltani.

A Művész mozi sem marad le a kínálatok sorából: mától jövő péntekig a „Terhes társaság” – „Due Date” című, 2010-es produkciót tekinthetik meg a filmkedvelők. Todd Phillips filmjét 15.00, 17.30 és 20.00 órai kezdettel vetítik naponta, a mozibelépő pedig 8 lejbe kerül.

Share this post

PinIt
scroll to top