Hová mehetünk a hétvégén?

Ma, pénteken este még eljuthatunk a segesvári Aristocrat Society Clubban tartandó „All Time Hits Party”-ra. A buli este 10 órától kezdődik, a lemezlovas pedig Dj Wish&Soul lesz. A belépés ingyenes, sőt a szervezők meglepetéssel is készültek: a hölgyek számára finom koktélokat kevernek, amelyeket ingyen és határtalanul fogyaszthatnak, amennyiben a lokálba látogatnak ma este!

Holnap este 10 órakor a Downtown Pub várja a szórakozni vágyókat egy kiadós partira. A főleg elektronikus zenét pörgető Dj Horea Piper és Dj Luke Kosa garantálják az est ritmusait, ötvözve a drum&bass, dubstep és elektro dallamait. A belépő 7 lejbe kerül, és tartalmaz egy italt is a ház részéről.

Ugyancsak szombaton a Jazz&Blues Clubban is bulit szerveznek. Akik a retró-zenét kedvelik, kihasználhatják az alkalmat. A lokál ugyanis újabb Retro Party-nak ad helyet, este 10 órai kezdettel. Egy belépő ára 5 lej.

Vasárnap már a színházé a főszerep: a gyerekek számára a „Ludas Matyi” című színdarabot játsszák az Ariel Bábszínházban. A műsor délelőtt 11 órakor kezdődik. A Nemzeti Színház nagytermében pedig a felnőtteket várják a „Szeretők klinikája” című John Chapman és Dave Freeman darabbal, este 19.30 órától. Egy jegy ára 15 lej.

Share this post

PinIt
scroll to top