Hová mehetünk a hétvégén?

Íme az e heti, hétvégi műsorajánlat:

– ma este 22 órától a Club Temptation nyitja a hétvégi rendezvények sorát: Dj Sasha Lopez és Andreea D lesz az est díszmeghívottja, akik az általuk képviselt mainstream elektronikus zene legjobbjaival szórakoztatják majd a közönséget. Asztalfoglalásért a 0743 957 215 telefonszám hívható, a belépő ára pedig 15 lejbe kerül.

– szintén ma este 23 órától az Avi-Cola Club is várja vendégeit egy techno és house ritmusokat kínáló partira, Dj Carlos és Dj Jasc előadásában. A buli hajnalig tart.

– szombaton, délután 17 órától premier-előadást tartanak az Ariel Bábszínházban. A társulat az „Óz, a nagy varázsló” című darabbal indítja a 2011-es évadot. Minden gyereket nagy szeretettel várnak.

– a 74-es Színház is csatlakozik a kulturális rendezvények sorához: a „Rablók” című, Cristi Juncu által rendezett darabbal várja a közönséget, este 19 órától a Várba. A jegyek 10 lejért kaphatók, a nyugdíjasoknak, diákoknak és egyetemistáknak pedig 50% kedvezmény jár.

– ugyancsak szombaton este, szintén 23 órától folytatódik a parti-hangulat az Avi-Colában. Ezúttal a marosvásárhelyi lemezlovasok, Dj Shiver, Sergiu Nădăşan és Dj Puri pörgetik a lemezeket. A jókedv mellett újdonság is várja a klubba látogatókat: az éj alatt filmezés is zajlik majd, amelyből dokumentum-filmet állítanak össze a szervezők. A hajnali 5-ig tartó „Más filmben szerepeltünk” elnevezésű kamerás partira 10 lej a belépő.

– vasárnap, délután 17 órától Edit Piafra emlékeznek a Jazz&Blues Clubban. A híres francia énekesnő tiszteletére újra megrendezett koncerten László Zsuzsa, Apostolache Zénó és Zonda Attila lépnek fel, rekonstruálva a „Fülemüle” halhatatlan melódiáit.

– a Művész mozi is hozza a formáját egész hétvégére és a jövő hétre is, ezúttal egy sci-fi produkciót választva a közönségnek. A „Tron – Örökség” („Tron – Legacy”) című filmet mától jövő hét péntekig lehet megnézni 15.00, 17.30 és 20.00 órai kezdettel. Az 1982-ben készült nagy sikerű „Tron” folytatásaként, e 2010-es produkcióban viszontláthatjuk a főhősöket, és tovább követhetjük fantasztikus kalandjaikat. Egy mozijegy ára 8 lej.

– és hogy a hétvége ne érjen véget újabb kulturális műsor nélkül, a Kultúrpalotában kiállítást nyitnak a marosvásárhelyi Sajgó Ilona képzőművész munkáiból. A közel 70 darabot tartalmazó tárlatot a Képzőművészek Egyesületének kiállítótermében lehet megtekinteni. Ezek a művésznő négy évtizednyi munkáját tükrözik.

Share this post

PinIt
scroll to top