Hová mehetünk a hétvégén?

Bőven kijut a hétvégére a tavaszköszöntő, szórakoztató programokból. Íme a kínálat:

– holnap este, azaz szombaton 22 órától, a Select Boutique Clubban a fekete lesz a menő. A szórakozóhelyen ugyanis Back to Black partit szerveznek, amelyen a döntő a fekete szín lesz. Emiatt kötelező is a fekete viselet mindazoknak, akik átlépik szombaton este a klub küszöbét. További „feltételek” a hölgyek számára a vérvörös rúzs, a férfiaknak pedig a fekete napszemüveg viselete. A belépő 10 lej, asztalfoglalásért pedig a 0756 735 328-as telefonszám hívható.

– ugyancsak szombaton, este 10 órai kezdettel, a segesvári Aristocrat Society Clubban is buli lesz, méghozzá „Tie and Hat Party”. Itt tehát az elegáns viselet lesz a döntő, nyakkendő és kalap formájában. Több versenyre is sor kerül a éjszaka folyamán. Egyikük esetében három Aristocrat-nyakkendő a fődíj, valamint határtalan italfogyasztás a szerencsés nyerteseknek, a buli alatt. A másik versenyben pedig a legelegánsabb öltözéket díjazzák, minden egész órában. A belépés ingyenes, asztalt a 0265 777 999-es telefonszámon lehet foglalni.

– az Avi-Colában Commercial Music Party lesz szintén holnap este, 10 órától. Megszokott módon, a szombati buli alatt nélkülözhetetlen lesz a jó és minőségi zene. A belépés ingyenes a hölgyeknek, a férfiaknak pedig 10 lejbe kerül. Asztalfoglalásért a 0757 250 054-es telefonszámot kell tárcsázni.

– a Club Temptation sem marad le, ha szórakozásról van szó. Ezúttal Narcotic Sound árad majd a szórakozóhely hangszóróiból, méghozzá szombaton este, 22.30 órai kezdettel. A muzsikát Christian D. biztosítja majd. A belépés 20, illetve 15 lejbe kerül – egyetemistáknak, ugyanakkor minden jelenlévő hölgynek ingyen koktélt szolgálnak fel, a szervezők részéről. További információk, és asztalfoglalás a 0755 150 045-ös telefonszámon igényelhető(k).

A hétvége teljes hosszára a következőkből válogathatunk:

– mától egészen vasárnapig a „Magyar Film Napjai” zajlanak a Várban, a 74-es Színházban. Az ezzel kapcsolatos információkat ebben a bejegyzésünkben olvashatják.

– szintén teljes hétvégi, illetve jövő heti program a Művész mozi filmajánlata: „A Félszemű” (True Grit) 2010-es produkció kerül ezúttal vászonra. A western hangulatát idézve, a film a becsületről és a bosszúról szól, a főszerepben Matt Damonnal és Jeff Bridgesszel. A vetítések 15.30, 17.00 és 20.00 órától kezdődnek, a mozijegy pedig 8 lejbe kerül.

– újabb hétvégi ajánlat a Szászrégenben tartandó mulatságok sorozata. Ma este 10 órai kezdettel a Titán együttes koncertezik a Crinul Caffeban (avagy a Liliom Kávéházban). Holnap pedig, este 9 órától Ana Maria Galea és Toma Dimitriu hozzák a jazz-dallamokat a Club Davidban. Szintén holnap, a Luna Amară (Keserű Hold) együttes is fellép Dogma Clubban, este 10 órától. Az ezútóbbi koncertre való belépés 10 lejbe kerül.

Share this post

PinIt
scroll to top