Hová mehetünk a hétvégén?

A húsvéti ünnep alkalmából számos szórakozóhely nyitja meg kapuit. Ezáltal ezen a hétvégén sem lesz hiány a jókedvből:

– ma este 22 órától a Club Temptation indítja a bulisorozatot. A „Micro Outfit” elnevezésű partinak a lényege, hogy a résztvevő hölgyek minél rövidebb szoknyákban és minél merészebb dekoltázzsal jelenjenek meg. Azon bátor lányok, akik teljesítik a szervezők ajánlatait, nyereményben részesülnek.

– szombaton este folytatódik a jókedv a Club Temptationban, ezúttal az „I Love My Bunny” parti kerül megszervezésre. Ekkor számos meglepetésre és versenyre számíthatnak a bulizók.

– ugyancsak szombaton, a Select Boutique Club is várja vendégeit egy újabb partira. A hangulatot Dj Cyclon biztosítja. A szervezők közel 300 résztvevőre számítanak, ugyanis a buli vasárnap éjjel is tart.

– a Zanza kávézóban holnap este fehérnemű- és kiegészítő-bemutatóra kerül sor, amelyet egy fergeteges After Party követ. A lemezeket DJ Stephano, Silverboy és Dirt FUN pörgeti.

– ugyancsak holnap a Jackson Club is húsvéti bulit szervez. Aki ingyen belépőt szeretne, öltse magára a húsvét hangulatát – árulta el Barabás Zoltán, a klub adminisztrátora. Ez azt jelenti, hogy aki pirosba öltözve jelenik meg, vagy nyuszifüleket „növeszt”, díjmentesen szórakozhat. A bulizókra egyébként piros tojás, jó zene és további meglepetések várnak.

– a Square Nr. 7 Clubban is bulit tartanak, húsvét alkalmából. A szervezők pedig kaláccsal, piros tojással és szívhez szóló zenével várják a vendégeiket.

Share this post

PinIt
scroll to top