Hová mehetünk a hétvégén?

A kikapcsolódni vágyókat szórakozási lehetőségek és mozi is várja ezen a hétvégén. Azonban ne feledkezzünk meg a holnapi Maros-part tisztogatásról sem, ugyanakkor a városfő is érdekes programot ajánl figyelmünkbe!

Ma este 10 órai kezdettel, a Club Temptation „amerikai party”-t szervez. A buli lényege, hogy az államokbeli partik hangulatát próbálja megtestesíteni: nedves trikó versenyek, beer-pong és jó zene mellett. A belépő 7 lejbe kerül a fiúknak, 5 lejbe a lányoknak.

Mától jövő hét csütörtökig vetíti a Művész mozi a „Halálos iramban 5” – „Fast and Furious 5” című produkciót. A kalanddal és akcióval fűszerezett filmben ezúttal sem marad el az előző részekből ismert önfeledt száguldás. A vetítések 16.30, 19.00 és 21.30 órától kezdődnek, egy mozijegyért pedig 8 lejt kell fizetni.

Holnap, azaz szombaton Dorin Florea polgármester, az önkormányzat nevében, gyalogtúrára hívja a marosvásárhelyieket. A rendezvényt az Európa Nap alkalmából szervezik, a Somostetőn. A találkozó a somostetői Medvék szobránál lesz, délelőtt 10 órakor. Ezt követi majd az Állatkertben kiállított Európa napi mini-tárlat megtekintése, valamint a gyalogtúra a Németkalaphoz és vissza. Az önkormányzat képviselői arra kérik a résztvevőket, hogy a Somostetőre is gyalog jöjjenek, ugyanakkor „vegyenek” magukhoz jókedvet, szendvicset, valamint egy-egy kanalat és tányért is. A programhoz továbbá rajzverseny és játszás is tartozik, a gyerekek számára.

Emlékeztetőként pedig, ugyancsak holnap, azaz szombaton, reggel 10 órától kerül sorra a Maros hétfák és a gát közötti partszakaszának megtisztítása, a Rotaract Téka Klub és a Maros Vízügyi Hatóság jóvoltából. Az önkénteseket a Sörpatikához várják, további infókat itt olvashatnak.

Share this post

PinIt
scroll to top