Hová mehetünk a hétvégén?

Ezen a hétvégén is gazdag program ígérkezik úgy a szórakozás, mint a művelődés terén.

– Szombaton az Egyesülés Teremben lesz kiállítás a Maros Megyei Képzőművészek Egyesülete jóvoltából. A tárlatot a rücsi táborban készített anyagok képezik. A kiállítás 11 órától nyitja meg kapuit, a belépés pedig ingyenes.

– Ugyancsak szombaton, a segesvári Aristocrat Society Clubban lép fel a Paraziţii együttes. A koncert 22 órakor kezdődik, és hajnalig tart majd. Egy jegy ára 30 lej.

– Vasárnap, a régeni Kultúrotthonban koncertezik a kolozsvári „Gheorghe Dima” együttes. A műsor a híres „Carmen” opera darabjaiból áll, és este 6 órakor kezdődik. A belépés ingyenes.

– Szintén vasárnap tűzik műsorra a 74 Színházban a „Malloy” című színdarabot. A Samuel Beckett alkotta művet a Mészárosok Bástyájában játsszák, este 7 órai kezdettel. Egy jegy ára 10 vagy 5 lej, a lefoglalások idejének függvényében.

RSS Feed Beágyazás

Ezeket olvastad már?

    – A hétvége bármely napján megtekinthető még a Nemzetközi Képzőművészeti Kiállítás a Kultúrpalotában. A kiállított tárgyak egyiptomi, japán, román, olasz és francia művészek alkotásai.

    – Ugyancsak a hétvégétől vetítik a Művész moziban „Az utolsó léghajlító” – „The Last Airbender” című filmet. Az érdeklődők 16.30, 19.00 vagy 21.30 órai kezdettel tekinthetik meg a 2010-es kaland-háborús-fantasztikus filmet. Egy jegy ára 8 lej.

    Slavic Andrea

    Share this post

    PinIt
    scroll to top