Hová mehetünk a hétvégén?

Erre a hétvére is jut a rendezvényekből, kikapcsolódási lehetőségekből:

– Tegnaptól, azaz péntektől vetítik a Művész moziban az „Őrzők legendája” – Legend of the Guardians című, 2010-es animációs filmet. Aki kedveli a fantasztikát és a kalandot, 8 lejes belépőért megtekintheti a filmet 16.30, 19.00 vagy 21.30 órai kezdettel, ezen a héten vagy akár a jövő hét folyamán is.

– Vasárnap a Jazz&Blues Clubban a „Homage á Piaf” című, Edit Piaf elmékére összeállított zenés előadást tűzik műsorra. Az este 8 órakor kezdődő koncerten László Zsuzsa lép fel, Liviu Matei, Zénó Apostolache (zongora, harmónika), Zonda Attila (gitár), Szabó Annamária (ruhatervező), Kövesdy István (kvízmester) közreműködésével. A belépő ára 5 lejbe kerül.

– A hétvége napjai maradtak csak hátra azoknak, akik a Safari Cirkusz előadásaira lennének kíváncsiak. A különböző állatfajok társaságában fellépő artisták szombaton és vasárnap délután 6 órai kezdettel várják még az érdeklődőket, a Real bevásárlóközpont parkolójában felállított cirkuszi sátorba. Egy jegy ára 20 lej a felnőtteknek, 15 lej a gyerekeknek.

Share this post

PinIt
scroll to top