Hová mehetünk a hétvégén?

Változatos hétvégének nézünk elébe, mivelhogy ezúttal is akad pár esemény, amelyet vétek lenne kihagyni! Íme a kínálat:

– A Rögtönzési Bajnokság újabb fordulóját szervezik ma, azaz pénteken, a Nemzeti Színház kistermében, este fél 8 órai kezdettel. Akinek erőssége az improvizáció, és szereti a kihívásokat, annak a kisteremben a helye! A részvételi és benevezési díj 15 lej.

– Holnap, vagyis szombaton, az „Egyesülés” Galériában újabb kiállítás nyitja meg kapuit, a Maros megyei Képzőművészek Egyesületének szervezésében. Ezúttal az Éves Festőszalon 34. kiadására kerül sor, délelőtt 11 órától. A belépés díjtalan.

– Vasárnap a Jazz&Blues Clubban jazz-est lesz, Gyárfás Attila és Man Alex közreműködésével. A duo este 8 órától diktálja majd a jazz-ritmusokat, a belépőért pedig 5 lejt kell fizetni.

– Ugyancsak vasárnap, ugyancsak zenéről szól a Kultúrpalotában tartandó „Music On!”. A turné marosvásárhelyi koncertjének fellépői a „Romanian Piano Trio” művészei lesznek, akik a klasszikus zene kedvelőit este 7 órára várják. A részvétel ingyenes.

RSS Feed Beágyazás

Legfrissebb hírek

  Mától vasárnapig pedig az alábbi ajánlatok közül lehet válogatni:

  – Érdekes meglepetéssel gondoskodik a hétvégén a segesvári Aristocrat Society Club a hölgy-vendégeiről: ingyen pezsgővel melegíthetik fel az amúgy hűvös estéket a hölgyemények, amennyiben a klubba látogatnak. A belépés ingyenes.

  – A Néprajzi és Népművészeti Múzeum értékes kiállításnak ad otthont a hétvégén: többféle drágakő és drágakövekből készült ékszer csodálható meg a Rózsák terén lévő múzeumban. A tárlat nemcsak hazai, hanem külföldi értékes leleteket is tartalmaz. Ugyanakkor hazavihető példányokról is gondoskodtak a szervezők: remek ajándéktárgyként szolgálhat például egy drágakőből készült nyakék vagy egy gyűjteménybe illő gyémánt-minta. A kiállítás szombaton 10.00 és 19.00 óra között, vasárnap pedig 10.00 és 18.00 óra között látogatható. A belépési díj pedig csupán 1 lej.

  A Művész mozi is csatlakozik a hétvégi (de nem csak!) programajánlatok sorához: ezúttal a „Fűrész” – „Saw: The Final Chapter” című horror 2010-es kiadását lehet végignézni, 3D minőségben. A filmet kizárólag a SI-3D digitális rendszerben alkották, így Jigsaw őrült játékai a lehető legborzalmasabb körülmények között térnek vissza. A mozikedvelők 15.00, 17.30 és 20.00 órai kezdettel tekinthetik meg a filmet, mától jövő péntekig. A belépő pedig 8 lejbe kerül.

  Share this post

  PinIt
  scroll to top