Húsvéti adománygyűjtés árvák és hátrányos helyzetű családok részére!

2016. március 23-án, szerdán a Marosvásárhelyi Infó és lelkes segítők jótékonysági adománygyűjtést szerveznek a Szent Erzsébet Egyesület és Pál atya gondozásában lévő árva és félárva gyermekek, valamint rászoruló családok megsegítésére. Az adománygyűjtés helyszíne a marosvásárhelyi Deus Providebit ház nagy előadóterme.

Fotó: Maris Dániel

Fotó: Maris Dániel

Mint ahogy az elmúlt években, karácsony előtt, valamint húsvétban, így most is szeretnénk segíteni a Szent Erzsébet Egyesületnek, amely 40 árva gyermeknek biztosít otthont és ellátást, de idén is, akárcsak tavaly, kiszélesítjük a segítségnyújtást, több rászoruló család is kap majd az összegyűlt adományból. Ezért arra kérünk mindenkit, hogy fogjunk össze és tegyük szebbé a nélkülöző gyerekek és felnőttek húsvéti ünnepét. Elsősorban élelmiszercsomagokat várunk az adományozók részéről, amelyet még aznap eljuttatunk a Szent Erzsébet Egyesülethez, és a családokhoz.

Az adományba bármilyen alapvető élelmiszert (cukor, liszt, olaj, burgonya, rizs, befőttek, zakuszka, gyümölcsök, stb.) tehettek, de akár pénzzel is támogathatjátok őket. Már azzal is segítesz, ha egy kiló cukrot vagy lisztet eljuttatsz a rászorulóknak.

image2-gyujtes

A gyűjtési akció március 23-án lesz, 17:00 és 20:00 óra között.
Helyszín: Deus Providebit ház, Nagy előadóterem. – Cím: Rózsák tere 61, Marosvásárhely

Gyere el te is, hozd magaddal adományodat, hogy közösen tegyük szebbé a gyerekek és a családok húsvéti ünnepét.

Üdvözlettel és köszönettel a Szervezők!

Share this post

PinIt
scroll to top