Idén is lesz Félsziget

Habár a szóbeszéd arról folyt, hogy 2011-ben elköltözik a Félsziget fesztivál Marosvásárhelyről, a rendezvény Facebook-oldalán az ellenkezőjét erősítették meg: idén is lesz Félsziget Marosvásárhelyen, méghozzá valamikor augusztusban.

Az tény, hogy még semmi sem biztos, ami a helyszínt és a fellépőket illeti, de a stáb jelenleg azon dolgozik, hogy véglegesítse a listát, amelyen a meghívottak nevei szerepelnek.

Döntés születik arról is, hogy a 2011-es rendezvény marad-e a Maros partján, a Víkend telep mögötti területen, vagy átköltözik a Sziget és az Alsógát utcák közötti szakaszra. Mint ismeretes, a Víkend telep mögötti zóna korlátozná a résztvevők számát, legutóbb ugyanis közel 63 ezer félszigetezőt számlált a rendezvény, a szervezők pedig folyamatos létszámnövekedésre számítanak.

A Félsziget-rajongók már megkezdték a „szavazást” a rendezvény hivatalos Facebook-oldalán, olyan értelemben, hogy bejegyzésekben nevezik meg azokat az együtteseket, akiket szívesen látnának és hallgatnának az idei Félszigeten. Az pedig már a szervező Sziget Management hatalmában áll, hogy összevállogassa az ajánlatokat, és eleget tegyen a rajongók kérésének.

Share this post

PinIt
scroll to top