Karácsonyra megnyílik a „jégszálló”

Amennyiben különleges helyen töltenénk a Szentestét, megadatik rá a lehetőség, ugyanis karácsony napján nyit a „jégszálló”, a Bâlea tó szomszédságában, a Fogarasi havasokban.

Azonban iparkodnunk kell, ha valóban ott ünnepelnénk, mivelhogy máris nagy az érdeklődés a jégből teremtett csoda-hotel iránt. Az első vendégeket Angliából várják.

A „jégszállót” december elejétől „faragják” a Bâlea tónál. A Dél-Európában egyedi építmény idén tíz kétszemélyes szobával várja a kíváncsiskodókat. A beltér a zene világát ölti majd magára, a helyiségek berendezésének idéni tematikája ugyanis az „Ice Sounds” – világosít fel Adelina Grigoroiu, marketing igazgató.

A szobák a jazz, rock és a klasszikus zene jegyeit viselik majd. További érdekesség pedig az, hogy a szállóvendégek jégtányérból fogyaszthatják el az előételt, illetve a desszertet – nyilatkozta Grigoroiu.

Máig, a szálloda körülbelül felét foglalták már le Szentestére. Az legnagyobb érdeklődést a különleges épímény iránt eddig az angolok tulajdonították. Egy éjszakára 300 lejért lehet szobát foglalni, párok esetében. Míg egy személynek egy éjszakai szállás 150 lejbe kerül. A menü értéke pedig, rendkívüli kiszolgálással, 250 lejre tehető.

Ha netán mégsem sikerülne az ünnepet a „jégszállóban” tölteni, a hotel képviselői azt ígérik, a 2000 méter fölötti szórakozás és egyedi élmény a téli időszakban bármikor kipróbálható.

Fotó: mediasinfo.ro

Share this post

PinIt
scroll to top