Késelés történt a katolikus iskola gólyabálja utáni partin

Késelés történt tegnap este a II. Rákóczi Ferenc Római Katolikus Teológia Líceum gólyabálján. Szemtanúk elmondása alapján valaki a bulin azzal fenyegetőzött, hogy leszúrja társát – írja a marosvasarhelyiradio.ro.

Az elején a résztvevők csak üres szavaknak gondolták, de végül mégis megtörtént a baj, amit csak súlyosbított az, hogy az eset után csak fél órára hívták ki a mentőt, miközben a tettes elmenekült, feltehetőleg az Egyesülés (Unirii) negyedbe, derül ki az egyik szemtanú elmondásából.

Késelés történt tegnap este a II. Rákóczi Ferenc Római Katolikus Teológia Líceum gólyabálján. Szemtanúk elmondása alapján valaki a bulin azzal fenyegetőzött, hogy leszúrja társát. Az elején a résztvevők csak üres szavaknak gondolták, de végül mégis megtörtént a baj, amit csak súlyosbított az, hogy az eset után csak fél órára hívták ki am mentőt, miközben a tettes elmenekült, feltehetőleg az Egyesülés (Unirii) negyedbe, derül ki az egyik szemtanú elmondásából.

A diák két fiatalt combon szúrt, egy másikat a medencéje körül. A SMURD Rohammentő Szolgálat rádiónknak azt nyilatkozta, két diákot szállítottak kórházba a mentők. Egyikük a combján és a hasán kapott szúrt sebet, a másik a vállán. A tanfelügyelőség ma 13 óra 30 perckor ül össze az ügyben.

Share this post

PinIt
scroll to top