Kezdetét vette a „karriervásár”

47 cég 850 állásajánlata fogadja ma és holnap mindazokat, akik egy jó munkahelyre pályáznának. A Nemzeti Színház előcsarnokában jelenleg is zajlik a várva várt állásbörze.

Ma még 16 óráig, holnap pedig délelőtt 10 és délután 4 között várják az érdeklődőket a vállalatok képviselői. A szervezők elégedettek, ugyanis a marosvásárhelyiek már a nyitást követően valósággal lecsaptak az ajánlatokra.

Több szakterületre is keresnek munkatársakat a megyei cégek: főként közélelmezésben, biztosításban, vendéglátásban és kereskedelemben jártas személyek felől érdeklődnek.

Ízelítőként, megosztunk néhány jónak ígérkező állást: a Metro például három kereskedelmi dolgozót, egy osztályfelelőst és egy közkapcsolati személyt alkalmaz. Az Imatexnél pedig összesen 14 állást hirdettek lakatosok, esztergályosok, marósok és gépkezelők számára. A Procardia ugyanakkor két programozót és négy eladási ügynököt alkalmaz. A további állásokért, információkért azonban érdemes ellátogatni a helyszínre!

Eddig közel 500-an fordultak meg a 2011-es év első állásbörzéjén, tehát nagy a versengés a szabad munkahelyek iránt. A vállalatok képviselői örülnek a fokozott érdeklődésnek, a benyújtott önéletrajzok alapján pedig biztosak abban, hogy sikerül megtalálniuk a megfelelő személyt a közzétett állásaikra.

Mi is reméljük, hogy a 850 állás közül egy sem marad szabadon!

Share this post

PinIt
scroll to top