Kezdetét vette a tavaszi nagytakarítás

Mától – a legfrissebb hírek szerint – április 22.-ig zajlik a tavaszi nagytakarítás Marosvásárhelyen. Az egy hónapos programban a hulladékgyűjtő vállalat munkáscsoportjai folyamatosan összeszedik majd a járdák mellé lerakott szemétkupacokat.

Dorin Florea, városunk polgármestere úgy nyilatkozott, a házakhoz, tömbházakhoz, lakótársulásokhoz és intézményekhez tartozó zöld övezetek kitakarítása és rendben tartása állampolgári kötelességünk, amellyel adósak vagyunk, és amelyért felelősséget kell vállalnunk.

Hozzátette, a tavasz beköszöntével meg kell mutatnunk városunk szépségét és tündöklését azáltal, hogy hozzájárulunk a tavaszi nagytakarítási akcióhoz.

Ma az Észak, Prahova, Dumbrava, Homoród, Szamóca, Orgona, Tolsztoj, 1989. December 22., Bükk, C.R. Vivu, Székely Vértanúk, Asztalos, Hajnalcsillag, Béke, Tavirózsa utcákból szállították el a szemetet.

Holnap a Coşbuc, Építők, Gyöngyvirág, Grigorescu, Gh. Marinescu, D. Cantemir, Ciugudeanu, I. Dumitrache, Kikelet, Tető, Köcsög, Cserjés utcák és Párkány sétány következik. A március 26.-ig közzétett „menetrend” itt olvasható.

Share this post

PinIt
scroll to top