Ki akartak rabolni egy kövesdombi bankot

Két ismeretlen, arcát eltakaró férfi támadt a kövesdombi BRD székhelyére, szerda este azzal a szándékkal, hogy kirabolják a bankot. A tettesek megütötték a biztonsági őrt, a járókelők értesülései szerint fegyver is eldördült.

A rendőrség és csendőrség azonnal a helyszínre sietett és megkezdte a kivizsgálást, a két rablónak azonban nyoma veszett, még azelőtt, hogy a bankot kirabolták volna.

A bank alkalmazottját kórházba szállították, mivel az elkövetők fejbe ütötték. Az első információk szerint a férfi jól van, nem esett komolyabb baja. A férfinek sikerült megnyomnia a pánikgombot, miután egy figyelmeztető lövést is leadott.

A rablás előtt két kiskorúra is rátámadt a két elkövető, a bank melletti postán vették el pénzüket. A két fiatalt nagyszüleik küldték el a postára, hogy kifizessenek pár számlát, ekkor támadt rájuk a két idegen. 400 lejt vettek el tőlük, miután megfenyegették őket.

“Két ismeretlen hatolt be a kövesdomni BRD székhelyére. Gázfegyverrel fenyegették meg a biztonsági őrt és pénzt próbáltak meg elvinni, de letettek tervükről, amikor a bankba épp belépett valaki. Megkezdtük a felderítésüket.” – nyilatkozta Alexandru Campean.

RSS Feed Beágyazás

Legfrissebb hírek

    A hatóságok a bank biztonsági kameráját is felhasználják majd arra, hogy a két idegent elfogják.

    Share this post

    PinIt
    scroll to top