Kreatív tájékozódás

Célunk volt egy olyan sport esemény megszervezése, mely keretén belül az általános műveltséget is fejlesszük, illetve teszteljük a fiatalok körében.

A rendezvény Szabó László tiszteletes áldásával és kíséretével zajlott le. A helyszíne a gernyeszegi Teleki kastély épülete és területe volt.

A rendezvényt a tervezetekkel ellentétben sikerült gazdagabbra szervezzük, így a tájékozódási vetélkedőn kívül íjászatot, métázást és egy gulyásfőzéssel összekötött ebédet is sikerült megvalósítanunk. A komplexebb programnak köszönhetően a tervezett 3 órás rendezvényből egész napos lett, melynek a sikerélményét a gyönyörű idő is fokozta.

A fiatalok megismerkedhettek Teleki Sámuel élettörténetével, találkozhattak több kiemelt személlyel az életéből, így kezdve a keresztanyjával, Mária Teréziával és nem utolsó sorban a temetési szertartását levezető tiszteletessel, és még sok mással.

RSS Feed Beágyazás

Legfrissebb hírek

  A vetélkedőn nemcsak kiemelt személyűségekkel találkozhattak a résztvevők, hanem több rejtélyt is meg kellett oldjanak.

  A vetélkedőt további ügyességi programmal színeztük, így íjászattal és métával.

  A rendezvény nagy sikernek örvendett, a több mint 100 kiéhezett résztvevő egy közös gulyásfőzés keretén belül ebédszünetet tartott.

  Ezt követően a résztvevők meglátogatták Teleki Sámuel sírhelyét, ahol egy kis takarítás és díszítés után, egy rövid istentisztelet keretében zártuk rendezvényünket.

  A rendezvény sikeres megszervezéséhez több támogató is hozzájárult, és ez úton is még egyszer köszönjük a Communitas Alapítványnak, a TIBOO KFT-nek és Kreativ Party Service KFT-nek a támogatását, a rendezvényt a továbbiakban is folytatni kívánjuk.

  Imreh Barna
  RITTE Egyesület elnöke

  Share this post

  PinIt
  scroll to top