László Attila és Szabó Ádám a Fierd-táborban, Bözödön

Két új névvel bővült a Fierd-tábor idei fellépőinek listája. Az erdélyi származású László Attila, a Csillag Születik győztese és egykori versenytársa Szabó Ádám július 28.-án lép színpadra a bözödi tónál.

Július 28. és 31. között ismét megszervezik Bözödön a már hagyományos Fierd-tábort, a fellépők között szerepel idén Király L. Norbi, Tabáni István, a Beatrice, a Hooligans, hozzájuk csatlakozik az RTL Klub tehetségkutatójának két döntőse, László Attila és Szabó Ádám.

A kézdivásárhelyi László Attila egész Magyarországot meghódította tehetségével, a bözödi tóhoz minden bizonnyal elhozza Máté Péter dalait is. Szabó Ádám is nagy benyomást tett a Csillag Születik zsűritagjaira és a nézőkre is egyaránt, egy országgal szeretette meg a harmonikát.

Mindkét előadó július 28.-án lép színpadra, előbb László Attilát, majd Szabó Ádámot láthatja a közönség, ráadásként az X-Faktor sztárjával, Király L. Norbival mulathat a közönség.

Ne feledjétek, még mindig játszhattok egy Fierd-tábor belépőért, amennyiben a programra vagytok kíváncsiak IDE kattintsatok.

Share this post

PinIt
scroll to top