Lehet iratkozni az Idősek Szilveszterére

A Marosvásárhelyi Polgármesteri Hivatal idén is megszervezi az Idősek Szilveszterét. Az eseményre december 31-én, délután 17 órától kerül sor, a President Komplexumban.

A partira azon időskorú házaspárok jelentkezhetnek, akik már betöltötték házasságuk 35. évét, de azon özvegyeket is szívesen látják, akik legalább ennyi éve lennének házasok, ha nem veszítették volna el szeretteiket.

Iratkozni hétfőtől, december 3-tól kezdődően lehet, naponta 9 és 13 óra között, a Mihai Eminescu Ifjúsági Ház épületében, az első emeleten, a 8-as szobában. A helyek száma véges. További információkért tárcsázzák a 0365-882-066-os telefonszámot.

Arra kérik a jelentkezőket, hogy az iratkozásnál mutassák fel a személyazonossági igazolványukat, házassági levelüket és a nyugdíjszelvényüket. Egy jegy ára 10 lejbe kerül.

A rendezvény napján, délután 16 órakor, a város több helyszínéről indulnak majd autóbuszok, amelyek biztosítani fogják a résztvevők szállítását. A szórakozás 22 órakor ér véget, majd ugyanazon tömegközlekedési eszközök haza is szállítják az időseket a lakónegyedekbe.

Fotó: szepkaracsony.hu

Share this post

PinIt
scroll to top