Lehet már iratkozni a START programban, az Alpha Transilvană Egyesületnél

Az Alpha Transilvană Egyesület újabb évet indít a START program által felajánlott tevékenységekkel. A START egy korai nevelő program, amely a normális képességű gyerekeknek szól, 7–8 éves korhatárig.

A gyerekeket a szülőkkel együtt várják a programban felajánlott lehetőségek kiválasztására, az egyesület Tudor lakónegyedbeli székhelyén. Mire iratkozhatnak be a gyerekek?

* Babapancsolásra – mozgás-, serkentő- és játéktevékenységek a vízben, 2 hónaptól 5 éves gyerekek számára.

* Kisfák klubja – relaxáló, nevelő és érzékszerv-serkentő program 8 hónaptól 3 éves korig.

* Tanuló klub – román nyelvtanulás kisiskolás és iskolába készülő magyar gyerekek számára.

* Anya-gyerek torna – 2 és 8 hónap közötti csecsemőknek szóló mozgás- és masszázsprogram, valamint felépülő torna a kismamák számára.

* Otthoni táborozás – szórakoztató program iskolásoknak, a vakációk időszakában.

* Szülői képzés – felkészítők a szülők számára, amelyek keretén belül megtanulhatóak a szülő-gyerek kapcsolat javításának módszerei, a gyereknevelés és -fegyelmezés metódusai, valamint praktikus megoldások sajátíthatók el az étkezéshez, alváshoz, alkalmazkodáshoz és a közösségi szellem kifejlődéséhez kapcsolódó érzelmi és viselkedésbeli gondokra is.

„Valamennyi tevékenységünk kellemes, barátságos környezetben zajlik, amely kedvező az Önök gyerekeinek harmonikus fejlődésére.” – nyilatkozta Gianina Serban, az Alpha Transilvană alapítvány képviselője.

Iratkozni a fenti programokra a 0265 257 057-es telefonszámon vagy az office@alphatransilvana.ro email címen lehet, illetve személyesen az alapítvány marosvásárhelyi székhelyén, a Vrancea sétány 1-es szám alatt.

Fotó: adevarul.ro

Share this post

PinIt
scroll to top