Levelet intézett Frunda György a marosvásárhelyiekhez

Az RMDSZ polgármesterjelöltje a marosvásárhelyiekhez írt levelében kiemelte, hogy mindenekelőtt politikai és európai tapasztalatát kívánja a város javára kamatoztatni.

Kitér arra, hogy az elmúlt évtizedekben nagyon sokan elköltöztek Marosvásárhelyről, mert nincs elég munkahely, nem elég színes, sőt provinciális az életkörnyezet, túlzsúfolt a forgalom, egészségtelen a levegő, magasak az illetékek és a helyi adók, az emberek nem bíznak a város jövőjében. Sok minden nincs rendjén a városban, maroknyi kiskirály uralkodik, és nagyon sok civil szorul a pálya szélére.

Marosvásárhely mindenki városa – gyerekeké, fiataloké, nyugdíjasoké, a különböző nemzetiségeké, kerékpárosoké, civileké, kisvállalkozóké, sportolóké, értelmiségieké, művészeké, dolgozóké, fogyatékkal élőkké – fogalmaz levelében Frunda György.

A választóknak intézett sorokban a polgármesterjelölt beszél terveiről, arról, hogy a fiatalokkal, fiatalokért és fiatalosra kell tervezni a várost, színes, mozgalmas, lehetőségeket és esélyt kínáló Vásárhelyt kell formálni, ahol munkahelyek vannak, a fiatalok kibontakoztathatják tehetségüket és bíznak a jövőben. A jelölt emlékeztet arra, hogy a jelenlegi városvezetés az elmúlt tizenkét évben szétlopkodta a közpénzeket: egy szűkkörű érdekcsoport a reális értéknél hatványozottan magasabb áron aszfaltozott, tatarozott középületeket, újított fel járdákat, épített parkokat és játszótereket, végzett közszolgáltatásokat. A lopást meg kell állítani! Rendet kell tenni. A törvény embere vagyok, tudom mit kell tennem – érvel az RMDSZ jelöltje.

A személy hangvételű, magyarul és románul egyaránt kézbesített levél figyelmezteti a kétkedőket, hogy minden szavazat, mely esélytelen jelöltet támogat, az esélytelenséget fokozza. Az RMDSZ jelöltje végezetül arra kéri a szavazópolgárokat, hogy támogassák a váltásban, egy európai jövőjű Vásárhely építésében. Frunda György levele a napokban valamennyi marosvásárhelyi család postaládájába bekerül.

Share this post

PinIt
scroll to top