Ma délután érkeznek az X-Faktor sztárjai Marosvásárhelyre

… innen aztán rendőri kísérettel igyekeznek eljutni a ma esti, sepsiszentgyörgyi koncertjükre. A döntősök gépe ma délután landol a marosvásárhelyi repülőtéren, este pedig már hallani is lehet őket a kovásznai megyeközpontban.

A sztárok külön-külön harminc perces produkcióval készültek, így a rajongók közel három órás koncertre számíthatnak.

Holnap a hat X-Faktor felfedezett Kolozsváron lép fel. De nem lehet már jegyet kapni sem a kolozsvári, sem a sepsiszentgyörgyi koncertre. A 2000 férőhelyes kolozsvári klub és a 2500 férőhelyes sepsiszentgyörgyi sportcsarnok is zsúfolásig tele lesz!

A legnagyobb koncertre azonban Marosvásárhelyen kell számítani.  A sportcsarnokunk 4000 férőhelye közül valószínűleg egy sem marad csütörtökig szabadon. (A Rádió Gaga titkárságán elfogytak a jegyek!!!)

A marosvásárhelyi fellépésük előtt – a Promenada Mall színpadánál, 15 órai kezdettel – az X-Faktorosok közönségtalálkozót tartanak, illetve alkalmat adnak a rajongóknak pár (akár közös) fotó készítésére, autogramosztásra, és egy rövidke kis beszélgetésre is. És ami a legfontosabb, este 7-től mindenkit nagy szeretettel várnak az erdélyi turnéjuk zárókoncertjére!

Mi ott leszünk. És te?

Share this post

PinIt
scroll to top